UiPath anunță reducerea cu 10% a forței de muncă: Explicațiile CEO-ului Daniel Dines

Daniel Dines, Directorul Executiv al UiPath, companie specializată în dezvoltarea de software de automatizare, a oferit clarificări cu privire la decizia recentă de restructurare. Această inițiativă, care afectează 10% din personalul global al companiei, are ca obiectiv principal optimizarea eficienței operaționale prin reorganizare structurală și o alocare mai judicioasă a resurselor investiționale, anunță zf.ro.

Anunțul UiPath privind intenția de a reduce forța de muncă cu aproximativ 420 de angajați, reprezentând 10% din totalul forței de muncă, a avut un impact negativ asupra cotației acțiunilor companiei la bursa din New York.

Declarația integrală a lui Daniel Dines cu privire la această situație este următoarea:

„Este firesc să ne evaluăm din când în când echipele şi investiţiile interne în contextul mediului macroeconomic. Această reducere a forţei de muncă are ca scop continuarea creşterii eficienţei operaţionale prin eficientizarea structurii noastre, în special în ceea ce priveşte funcţiile operaţionale şi corporative; o mai bună prioritizare a investiţiilor noastre de lansare pe piaţă; concentrarea investiţiilor noastre în cercetare şi dezvoltare asupra inteligenţei artificiale şi stimularea inovării în cadrul platformei noastre, astfel încât să ne putem concentra mai bine asupra nevoilor clienţilor noştri. Aceasta nu a fost o decizie uşor de luat, iar noi suntem recunoscători şi apreciem contribuţiile pe care aceşti oameni talentaţi le-au adus la UiPath şi ne angajăm să avem grijă de ei în această perioadă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

Cine este obligat să aibă POS în 2024?

Luând în considerare capacitățile tehnologice din zilele noastre, nu este surprinzător că plata cu...

Limită depunere numerar bancă – persoană fizică

Care este limita pentru depunere numerar la bancă pentru persoana fizică? Multe bănci din România...

Am uitat să scot raportul z – ce se întâmplă?

Am uitat să scot raportul z - raport z scos în ziua următoare Potrivit art....

La ce bancă se poate alimenta cardul Revolut?

Revolut este un serviciu financiar digital care a câștigat rapid popularitate datorită funcționalităților sale...