La ce bancă se poate alimenta cardul Revolut?

Revolut este un serviciu financiar digital care a câștigat rapid popularitate datorită funcționalităților sale avansate și costurilor reduse. Oferind un card de debit internațional, Revolut permite utilizatorilor să efectueze tranzacții, să economisească și să investească, toate prin intermediul unei aplicații mobile. Un aspect important pentru utilizatorii Revolut este alimentarea cardului, adică adăugarea de fonduri în contul lor Revolut. Dar la ce bănci se poate alimenta cardul Revolut și care sunt metodele disponibile?

Metode de alimentare a cardului Revolut

Revolut oferă mai multe metode prin care utilizatorii își pot alimenta conturile, asigurând astfel flexibilitate și accesibilitate. Aceste metode includ transferurile bancare, utilizarea altor carduri de debit sau credit și alte opțiuni alternative.

Transfer Bancar

Una dintre cele mai comune metode de alimentare a cardului Revolut este prin transfer bancar. Utilizatorii pot transfera bani din contul lor bancar tradițional în contul Revolut. Pentru a efectua un transfer bancar, utilizatorii trebuie să adauge detaliile bancare ale contului Revolut în aplicația băncii lor. Aceste detalii includ IBAN-ul și codul BIC/SWIFT, care sunt disponibile în aplicația Revolut. Transferurile bancare sunt de obicei gratuite, dar pot dura câteva zile lucrătoare pentru a fi procesate.

Utilizarea cardurilor de Debit sau Credit

O altă metodă populară de alimentare a contului Revolut este prin utilizarea unui card de debit sau credit. Utilizatorii pot adăuga fonduri instantaneu în contul lor Revolut prin simpla introducere a detaliilor cardului în aplicație. Aceasta este o metodă rapidă și convenabilă, iar alimentarea este de obicei procesată imediat. Este important de menționat că anumite bănci pot percepe comisioane pentru utilizarea cardurilor de credit pentru alimentarea conturilor Revolut, așa că este recomandat să verificați politicile băncii dumneavoastră.

Bănci din România unde se poate alimenta cardul Revolut

În România, cardul Revolut poate fi alimentat folosind conturi bancare de la majoritatea băncilor tradiționale. Printre acestea se numără:

Banca Transilvania

Banca Transilvania permite transferuri bancare către conturile Revolut, precum și utilizarea cardurilor de debit și credit pentru alimentarea contului Revolut. Transferurile bancare sunt gratuite și pot fi efectuate prin intermediul aplicației BT Pay sau prin internet banking.

BCR (Banca Comercială Română)

BCR oferă posibilitatea de a efectua transferuri bancare către conturile Revolut prin internet banking sau mobile banking. De asemenea, cardurile de debit și credit emise de BCR pot fi utilizate pentru alimentarea instantanee a contului Revolut.

BRD (Groupe Société Générale)

BRD permite transferuri bancare către Revolut, precum și utilizarea cardurilor de debit și credit pentru alimentarea contului. Transferurile bancare pot fi efectuate prin intermediul aplicației MyBRD Mobile sau prin internet banking.

ING Bank

ING Bank oferă opțiuni de transfer bancar către conturile Revolut și permite utilizarea cardurilor de debit și credit pentru alimentarea contului Revolut. Transferurile bancare sunt gratuite și pot fi efectuate prin aplicația ING Home’Bank.

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank permite efectuarea de transferuri bancare către conturile Revolut, precum și utilizarea cardurilor de debit și credit pentru alimentarea instantanee a contului Revolut. Transferurile bancare pot fi realizate prin intermediul aplicației Raiffeisen Smart Mobile sau prin internet banking.

Alte opțiuni de alimentare

În afară de bănci, utilizatorii Revolut din România pot alimenta contul lor prin intermediul altor metode, cum ar fi utilizarea serviciilor de plată online (de exemplu, PayPal), criptomonede sau chiar primirea salariului direct în contul Revolut, dacă angajatorul permite această opțiune.

Alimentarea cardului Revolut în România este simplă și flexibilă, utilizatorii având la dispoziție multiple opțiuni pentru a adăuga fonduri în conturile lor. Transferurile bancare și utilizarea cardurilor de debit sau credit sunt cele mai comune metode, iar acestea sunt disponibile la majoritatea băncilor din România, inclusiv Banca Transilvania, BCR, BRD, ING Bank și Raiffeisen Bank. Indiferent de metoda aleasă, Revolut oferă soluții rapide și eficiente pentru gestionarea fondurilor, făcându-l o opțiune populară pentru utilizatorii care doresc o experiență financiară digitală modernă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

Cine este obligat să aibă POS în 2024?

Luând în considerare capacitățile tehnologice din zilele noastre, nu este surprinzător că plata cu...

Limită depunere numerar bancă – persoană fizică

Care este limita pentru depunere numerar la bancă pentru persoana fizică? Multe bănci din România...

Am uitat să scot raportul z – ce se întâmplă?

Am uitat să scot raportul z - raport z scos în ziua următoare Potrivit art....

Valoare reziduală

Ce înseamnă valoarea reziduală? Valoarea reziduală reprezintă suma de bani pe care un client care...