TAROM redefinește accesibilitatea. Bilete de avion de la 125 euro pentru destinații europene.

TAROM, companie aeriană,  a inițiat o nouă strategie de marketing, oferind bilete la tarife preferențiale pentru anumite rute.

 Această campanie promoțională pune la dispoziția călătorilor bilete cu prețuri începând de la 125 de euro pentru destinații selectate, anunță Profit.ro.

Perioada de achiziție a biletelor cu discount este limitată la intervalul 14-16 iunie, iar zborurile eligibile pentru aceste tarife speciale pot fi efectuate între 1 octombrie și 10 decembrie 2024, ultima dată fiind rezervată pentru întoarcere.

Structura tarifară a ofertei este următoarea:

  • 125 euro pentru conexiunile dintre București și orașele Belgrad, Budapesta, Praga, Sofia
  • 170 euro pentru ruta București – Madrid
  • 200 euro pentru zborurile ce leagă capitala României de Amman, Beirut și Cairo

Recent, compania TAROM a suferit modificări la nivelul conducerii. În urma demisiei directorului general Bogdan Popescu, poziția a fost preluată de Costin Iordache, care anterior ocupa funcția de director financiar al companiei.

Noul director general se poate lăuda cu o experiență profesională impresionantă de peste 18 ani în corporații de anvergură precum ABN AMRO BANK, Romtelecom și Telekom Group. Interesant de menționat este faptul că Iordache a mai ocupat această funcție în mod interimar cu aproximativ un an în urmă.

Predecesorul său, Bogdan Popescu, care preluase frâiele TAROM în octombrie anul precedent, a decis să se retragă din funcție după doar două luni de mandat, la finele anului trecut. 

Înainte de a-și anunța demisia, Popescu efectuase o vizită la Bruxelles pentru a discuta posibilitatea modificării planului de restructurare și aprobarea unui nou ajutor de stat pentru companie.

Trecutul profesional al lui Bogdan Popescu include poziții de top în companii multinaționale, fiind CEE Enterprise Sales Excellence Director la Microsoft, Head of Store Operations la Metro, Marine Products Global Supply&Portfolio Manager la Shell și General Manager la Ameropa Grains.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

Cine este obligat să aibă POS în 2024?

Luând în considerare capacitățile tehnologice din zilele noastre, nu este surprinzător că plata cu...

Limită depunere numerar bancă – persoană fizică

Care este limita pentru depunere numerar la bancă pentru persoana fizică? Multe bănci din România...

Am uitat să scot raportul z – ce se întâmplă?

Am uitat să scot raportul z - raport z scos în ziua următoare Potrivit art....

La ce bancă se poate alimenta cardul Revolut?

Revolut este un serviciu financiar digital care a câștigat rapid popularitate datorită funcționalităților sale...