SoftServe securizează datele Oficiului European de Brevete printr-un contract de 30 milioane euro.

SoftServe, o companie de renume în domeniul IT din regiunea Europei Centrale și de Est, a încheiat un contract cadru cu Oficiul European de Brevete (OEB) pentru a oferi asistență în domeniul securității informaționale, relatează Forbes.ro.

Acordul semnat între cele două părți se întinde pe o perioadă inițială de trei ani, cu o valoare totală de 30 de milioane de euro, existând posibilitatea de a fi extins cu încă doi ani.

Volodymyr Semenyshyn, care ocupă funcția de președinte al SoftServe pentru regiunea EMEA, a subliniat importanța acestei colaborări: „În era digitală actuală, miza pentru securitatea software, în special în ceea ce privește dezvoltarea și protecția brevetelor, nu a fost niciodată mai mare. Colaborarea cu Oficiul European de Brevete subliniază angajamentul nostru ferm de a proteja integritatea datelor sensibile ale întreprinderilor și ale utilizatorilor privați din întreaga Europă”.

Oficiul European de Brevete este o organizație interguvernamentală autonomă, cu o forță de muncă de 6.300 de angajați și resurse financiare anuale de 2,6 miliarde de euro. Această instituție are rolul de a efectua evaluări detaliate ale solicitărilor de brevete, acoperind un spectru larg de 44 de țări printr-o procedură unificată și simplificată.

În cadrul strategiei sale pe termen mediu, denumită Planul strategic 2028, OEB identifică tehnologia ca fiind unul dintre pilonii fundamentali, securitatea IT jucând un rol esențial în acest context.

Parteneriatul dintre OEB și SoftServe reprezintă un pas indispensabil în asigurarea protecției informațiilor confidențiale și a proprietății intelectuale la nivel european.

Prin îmbunătățirea capacităților Oficiului European de Brevete cu ajutorul tehnologiilor avansate, se va crea o infrastructură temeinică și se va accelera procesul de transformare digitală. Mai mult, în acest mod, se atinge excelența în domeniu cu respectarea  celor mai înalte standarde de securitate IT.

SoftServe este o companie globală specializată în servicii IT, oferind expertiză în dezvoltarea de software și consultanță. Cu o prezență impresionantă, compania numără aproximativ 11.000 de angajați distribuiți în peste 60 de locații la nivel mondial.

În prezent, SoftServe este implicată în peste 900 de proiecte active pentru clienți din America de Nord, Uniunea Europeană și Asia. Portofoliul de clienți al companiei include nume de prestigiu precum IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein și Spillman Technologies.

De asemenea, SoftServe a stabilit parteneriate strategice cu multe companii de notorietate în aria tehnologică, precum Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure și NVIDIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

Cine este obligat să aibă POS în 2024?

Luând în considerare capacitățile tehnologice din zilele noastre, nu este surprinzător că plata cu...

Limită depunere numerar bancă – persoană fizică

Care este limita pentru depunere numerar la bancă pentru persoana fizică? Multe bănci din România...

Am uitat să scot raportul z – ce se întâmplă?

Am uitat să scot raportul z - raport z scos în ziua următoare Potrivit art....

Valoare reziduală

Ce înseamnă valoarea reziduală? Valoarea reziduală reprezintă suma de bani pe care un client care...