Peste 100.000 de proprietari BMW din SUA, afectați de o problemă la sistemul de pornire

Producătorul auto german BMW se confruntă cu o situație tehnică ce necesită intervenție promptă în Statele Unite ale Americii. Agenția Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a anunțat că un număr impresionant de vehicule, mai precis 105.558 de unități, sunt vizate de o campanie de rechemare în service. Printre modelele afectate se numără SUV-urile de lux X5 și X7, precum și berlinele din seriile 3 și 7, informează Biziday.

Motivul acestei acțiuni este legat de o potențială defecțiune a sistemului de pornire. NHTSA explică: „În cazul în care demarorul eșuează, încercările repetate de a porni vehiculul pot cauza supraîncălzirea demarorului din cauza unei suprasarcini electrice”.

Pentru a remedia această problemă, dealerii BMW vor efectua o actualizare a software-ului, fără costuri pentru proprietari. Procesul de notificare a clienților afectați va demara la jumătatea lunii septembrie.

Această campanie de service nu se limitează doar la teritoriul american. BMW a extins acțiunea și în Europa, inclusiv în România. Reprezentanța locală a constructorului german a identificat 14 vehicule pe teritoriul țării noastre care necesită această intervenție tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

Cine este obligat să aibă POS în 2024?

Luând în considerare capacitățile tehnologice din zilele noastre, nu este surprinzător că plata cu...

Limită depunere numerar bancă – persoană fizică

Care este limita pentru depunere numerar la bancă pentru persoana fizică? Multe bănci din România...

Am uitat să scot raportul z – ce se întâmplă?

Am uitat să scot raportul z - raport z scos în ziua următoare Potrivit art....

La ce bancă se poate alimenta cardul Revolut?

Revolut este un serviciu financiar digital care a câștigat rapid popularitate datorită funcționalităților sale...