Ferrari extinde opțiunea de plată cu criptomonede în Europa

Renumitul producător italian de automobile de lux, Ferrari, a făcut public anunțul privind extinderea metodelor de plată, incluzând acum și criptomonedele pentru clienții săi din Europa. Această inițiativă vine în urma implementării cu succes a unui sistem similar pe continentul nord-american în anul precedent.

Compania cu sediul în Maranello a luat decizia de a implementa această modalitate inovatoare de plată în rețeaua sa de distribuție europeană începând cu finalul lunii iulie a anului curent. Această mișcare strategică urmează exemplul dat de piața americană, unde Ferrari a introdus deja opțiunea de a achiziționa vehicule folosind monede digitale, informează AutoMarket.

Motivația din spatele acestei decizii a fost exprimată printr-un comunicat oficial al companiei: „Intrarea pe piața europeană vine după lansarea de succes a acestui sistem de plată alternativă în Statele Unite, în urmă cu mai puțin de un an, pentru a susține dealerii în adresarea nevoilor schimbătoare ale clienților săi”.

În Statele Unite, Ferrari colaborează cu BitPay, una dintre cele mai proeminente platforme de procesare a tranzacțiilor cu criptomonede la nivel global. Pe teritoriul american, clienții au posibilitatea de a efectua plăți utilizând Bitcoin, Ether sau USDC.

Cu toate acestea, Ferrari nu a oferit încă detalii privind platforma de procesare a plăților care va fi utilizată pentru tranzacțiile pe piața europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

Cine este obligat să aibă POS în 2024?

Luând în considerare capacitățile tehnologice din zilele noastre, nu este surprinzător că plata cu...

Limită depunere numerar bancă – persoană fizică

Care este limita pentru depunere numerar la bancă pentru persoana fizică? Multe bănci din România...

Am uitat să scot raportul z – ce se întâmplă?

Am uitat să scot raportul z - raport z scos în ziua următoare Potrivit art....

La ce bancă se poate alimenta cardul Revolut?

Revolut este un serviciu financiar digital care a câștigat rapid popularitate datorită funcționalităților sale...